Swallow The Sun имаат нов спот

Swallow The Sun имаат нов спот

И „When a Shadow Is Forced into the Light“ излегува следната недела, а досега имавме можност да слушнеме како ќе звучи новата тегобност на Swallow The Sun. Спотот? Очекувано темен и тмурен. Песната многу добра.