Tank најавуваат нов албум со нова песна

Tank најавуваат нов албум со нова песна

Новиот албум на британците Tank се вика „Re-Ignition“ и ќе излезе кон крајот на април. Чуден им е изборов за песна со која го најавуваат албумот, а уште почудна е информацијата дека гостин вокал на песната е Дени Филт од Cradle. Песната се вика „Shellshock“ и ако целиот албум звучи вака тогаш дефинитивно ќе биде временска утка…