Tankard имаат нов спот

Tankard имаат нов спот

Tankard снимија анимиран спот за песната „Don’t Bullshit Us!“ која се наоѓа на нивниот последен албум „One Foot in the Grave“. Албумот излезе минатото лето преку Nuclear Blast. Песната ја знаете сите ама спотот е одличен!!!