Temple of Void имаат нов албум

Temple of Void имаат нов албум

Temple of Void се дум/дет метал бенд од Детроит. Денес официјално им излегува новиот албум „The World That Was“, а станува збор (барем според спотот што го снимија) за одличен дет метал во думерски манир. Многу, многу здрави и масивни рифови. Одлично!