Terrorizer пукаат од сите страни

Terrorizer пукаат од сите страни

Новиот албум на старциве излегува за 11 дена, а денес имаме можност да изедеме блиц ќотек од сите страни. Ја стримуваат насловната песна од „Caustic Attack“. Шамарање набрзина. Додека кликнав плеј, песната заврши… Ама добра е…