Testament најавуваат нов албум

Testament најавуваат нов албум

После четири години Testament најавуваат нов албум. Албумот се вика „Titans of Creation“ и ќе излезе во април преку Nuclear Blast. Засега нема нови звуци, освен листата со песни кои ќе се најдат на албумот како и насловната за истиот.

01. Children Of The Next Level
02. WWII
03. Dream Deceiver
04. Night Of The Witch
05. City Of Angels
06. Ishtars Gate
07. Symptoms
08. False Prophet
09. The Healers
10. Code Of Hammurabi
11. Curse Of Osiris
12. Catacombs