The Black Dahlia Murder имаат нов спот

The Black Dahlia Murder имаат нов спот

The Black Dahlia Mudrer снимија нов спот како најава за „Verminous“ кој треба да излезе следниот месец. Спотот е за песната „Child of Night“. Нешто многу разбластани овие или трипам?