The Crown имаат ново спотче

The Crown имаат ново спотче

Веќе имавме можност да се увериме дека „Cobra Sweet Venom“ е партали, а исто така имавме можност и да читнеме и интервју со The Crown. Сега само нè потсетуваат колку да не ги подзаборавиме и тоа со спот за одличната „In the Name of Death“.