The Ocean најавуваат нов албум со нова песна

The Ocean најавуваат нов албум со нова песна

The Ocean се прогресивни, атмосферски, слаџ, метал, хардкор Германци. Додуша, се чини дека се троа повеќе од тоа. Имаат портфолио од 7 албуми, а следниот „Phanerozoic I: Palaeozoic“ излегува во ноември. Ако се прашувате за што се работи тогаш пропатувајте низ „Permian: The Great Dying“ која трае 9 минути, а во песната може да се слушне сешто…