Therion имаат нов спот

Therion имаат нов спот

Therion снимија спот за оперетата „Die Wellen der Zeit“, како потсетување дека „Leviathan“ излегува следниот месец. Пред некое време ја стримуваа и одличната насловна од албумот, која звучеше одлично.