Therion имаат нов спот

Therion имаат нов спот

Денес официјално излегува „Leviathan“, па Therion одлучија да го одбележат денот со нов спот. Спотот е за одличната „Tuonela“. Хинт: гостувачки вокал на песната е Марко Хиетала, поранешниот басист на Nightwish.