Therion имаат нова песна

Therion имаат нова песна

Therion најавија дека новиот албум „Leviathan“ ќе излезе во јануари следната година. А, како ќе звучи, можеме само да намирисаме од насловната песна од албумот. Мене ак ме најдовте, ова звучи одлично.