Thron имаат нов албум

Thron имаат нов албум

Thron се блек метал бенд од Германија. Бендот е релативно тазе, зад себе имаат два албуми а третиот „Pilgrim“ излезе минатата недела. Звучи многу интересно (иако, во основа е класика), добри мелодии, а на моменти дури како да провејуваат и трешерски елементи. „Pilgrim“ е достапен за преслушување, бујрум.