„Тивката арка“ на Evergrey

„Тивката арка“ на Evergrey

Новиот албум на Evergrey се ближи. „The Atlantic“ излегува во јануари следната година. Во меѓувреме, снимија помалку чуден (но, едноставен и одличен) спот за првата песна од албумот „A Silent Arc“. Иако ги ценам, сепак ќе кажам дека можеби звукот е и премногу тврд за нивниот правец. Ама, тоа е тоа. Песната е одлична!