Trigger имаат нов спот

Trigger имаат нов спот

Новиот албум на Trigger, „The Time of Miracles“ излегува кон крајот на јули. Trigger потпишаа со Massacre Records и снимија албум на англиски во обид да ги пробијат и странските пазари. Спотот е за песната „What Have We Become“!