Unleashed најавуваат нов албум

Unleashed најавуваат нов албум

Новиот албум на Unleashed се вика „The Hunt for White Christ“, а се очекува да излезе во октомври годинава. Засега нема нови звуци како најава, објавена е само плејлистата на албумот и насловната за истиот.

01. Lead Us Into War
02. You Will Fall
03. Stand Your Ground
04. Gram
05. Terror Christ
06. They Rape The Land
07. The City Of Jorsala Shall Fall
08. The Hunt For White Christ
09. Vidaurgelmthul
10. By The Western Wall
11. Open To All The World