Unleashed се во „потрага по белиот Христос“

Unleashed се во „потрага по белиот Христос“

Месецов излегува „The Hunt for White Christ“, а веќе и имавме можност да намирисаме како ќе звучи, иако, кога станува збор за Unleashed тоа и не е потребно. Како и да е, Unleashed решиле да направат lyric video за насловната песна од албумот, која, патем, има опасна, опасна солажа!