Уште еден нов спот од Ashes of Ares

Уште еден нов спот од Ashes of Ares

„Well of Souls“, новиот албум на Ashes of Ares, официјално излезе вчера. Мислам дека и минатата недела гледавме нов спот од нив, а еве и денес. Спотот е за „The Alien“, втората песна од албумот .