Уште една нова химна од Grave Digger

Уште една нова химна од Grave Digger

Новиот албум на Grave Digger, „The Living Dead“ излегува денес и по тој повод имаме можност да ја слушнеме химната „The Power of Metal“. Ајде аирлија.