Уште една нова одлична песна од Unleashed

Уште една нова одлична песна од Unleashed

До излегувањето на новиот албум „The Hunt for White Christ“ остануваат уште четири дена ама Unleashed не остануваат должни. Имаме можност да слушнеме уште една опасно добра дет метал творба на Unleashed, а тоа е „Stand Your Ground“ (и особено солажата). Кога почна песнава малце се занесов и очекував кога ќе влезе вокал да го слушнам Гери Мескил од Pro Pain. Влезниот риф апла влече накај нив.