Уште една нова песна од Anaal Nathrakh

Уште една нова песна од Anaal Nathrakh

Со минатата песна нè разнесоа, а ефектот не е помал ни овојпат. Имаме можност да ја слушнеме „New Bethlehem/Mass Death Futures“ од нивниот нов албум „A New Kind of Horror“ кој треба да излезе во петок.