Уште една нова песна од Annihilator

Уште една нова песна од Annihilator

„Ballistic, Sadistic“ официјално излегува за пет дена, а Annihilator досега не криеја како ќе звучи албумот. Се изнагледавме и изнаслушавме. Како и да е, имаат ново lyric видео за песната „Dressed up for Evil“.