Уште една нова песна од Cattle Decapitation

Уште една нова песна од Cattle Decapitation

Новиот албум на Cattle Decapitation, „Death Atlas“ излегува во ноември годинава. Досега имавме можност да слушнеме една песна, но еве прилика и за уште една брутална металштина со епски елементи… Песната се вика „One Day Closer to the End of the World“.