Уште една нова песна од Ghost

Уште една нова песна од Ghost

Колку само летно-хитовска ќе биде синглицава „Seven Inches of Satanic Panic“. Инаку, излезе пред три дена, а еве денес имаме можност да ја слушнеме и втората песна, „Mary on a Cross“. Браос!