Уште една нова песна од Master

Уште една нова песна од Master

Се ближи излегувањето на „Vindictive Miscreant“, а веќе имаме можност да слушнеме уште една нова песна (од вкупно осум). Станува збор за последната песна на албумот „Stand Up and Be Counted“. Дет метал класика.