Уште една нова песна од Mayhem

Уште една нова песна од Mayhem

Mayhem полека но сигурно го „разоткриваат“ новиот албум „Daemon“. Не знам колку нови песни слушнавме досега ама еве уште една. Инаку, албумот излегува на почетокот на следниот месец.