Уште една нова песна од постхумниот албум на Warrel Dane

Уште една нова песна од постхумниот албум на Warrel Dane

Следниот месец излегува постхумниот албум на Warrel Dane, „Shadow Work“. Имаме можност да слушнеме уште една одлична песна од албумот, „As Fast as the Others“. Човеков имал одличен материјал, штета што си замина…