Уште една нова песна од Psychotic Waltz

Уште една нова песна од Psychotic Waltz

Знам дека нема многумина што го очекуваат новиот албум на Psychotic Waltz, зашто доаѓаат од едно друго време ама за оние што сакаат да слушнат како ќе звучат после толку долго време во аут, еве можност. Имаме прилика да ја слушнеме првата песна „Devils and Angels“ од новиот албум „The God-Shaped Void“ кој официјално излегува денес. Едноставно, прекрасно!