Уште една нова песна од Rage

Уште една нова песна од Rage

Досега имавме можност да слушнеме неколку песни од новиот албум на Rage, а денес се смилуваа да стримуваат уште една, поточно „Chasing the Twilight Zone“. А, „Wings of Rage“ излегува на 10 јануари следната година. Патем, песната е коска!