Уште една нова песна од Rotting Christ

Уште една нова песна од Rotting Christ

„The Heretics“ излегува во февруари следната година. Досега имавме можност да слушнеме едно дело од новиот албум, а еве сега и lyric video за песната „Heaven and Hell and Fire“.