Уште една нова приказна од Swallow The Sun

Уште една нова приказна од Swallow The Sun

…ама овојпат само звучна. Имаме можност да слушнеме уште една песна од новиот албум на Swallow The Sun, „When a Shadow Is Forced into the Light“. Станува збор за шестминутна тмурна беседа. А, да. Албумот излегува на крајот од месецов.