Уште една песна од My Dying Bride

Уште една песна од My Dying Bride

И додека чекаме да дојде март за да излезе „The Ghost of Orion“, имаме можност да слушнеме уште едно дело од My Dying Bride. Станува збор за „Tired of Tears“, која звучи исто толку добро како и претходната песна ама малкуцка помелодично. Најавава за албумов е шаренолика, досега…