Уште едни новајлии од Монтреал

Уште едни новајлии од Монтреал

Messora е бенд кој е најдобро да не се опишува жанровски, зашто пливаат натаму и наваму. Генерално, станува збор за технички, (донекаде и прогресивен) дет метал. Но тука не застанува приказната. Првиот албум „The Door“ излезе пред неколку дена, па бујрум, послужете се. Срдечно препорачувам!!!