Уште едно домашно издание...

Уште едно домашно издание...

Слушнал некој досега за Vehementor? Станува збор за треш/дет метал бенд од Кичево, кој својот прв албум „Dungeons Of Grotesque Symmetry“ ќе го издаде кон крајот на јуни. „Dungeons Of Grotesque Symmetry“ го издава руската издавачка куќа Satanath Records. Како звучи сето тоа? Па, бујрум, имате можност да ја преслушате „Burden“.