Уште едно македонско издание на плоча

Уште едно македонско издание на плоча

Diehard Records & Booking со гордост ви го најавува новиот албум на Скопската машинерија Shock Troopers насловен “Глуво Доба”.

На 2-ри март во винил шоп АП(О)ТЕКА во МКЦ, дво часовно преслушување на албумот и дружење со бендот.
Цена на плоча и специјален колекционерски пакет деновиве.

АП(О)ТЕКА МКЦ | 2-ри март (сабота) | 20 часот | влез слободен

Поддржете ја локалната сцена!