Уште едно ново спотче на Evergrey

Уште едно ново спотче на Evergrey

„The Atlantic“ излегува за десетина дена. а веќе имаме можност да видиме и втор спот од албумот. Спотот е за песната „Weightless“, а звучи многу добро. Малку чудна боја на гитарите ама во комплетната слика е ептен моќно.