Уште едно ремек дело од Asphyx

Уште едно ремек дело од Asphyx

Не сум сигурен ама мислам дека ова е втора песна од новиот албум „Necroceros“, а тоа ни дава за право да мислиме дека Asphyx ќе издадат уште еден одличен албум. Овојпат ја слушаме „Knights Templar Stand“. Гази мајсторе!