Vader имаат ново ЕР

Vader имаат ново ЕР

Vader издадоа ново ЕР со наслов „Thy Messenger“, кое има четири нивни песни и една преработка од Judas Priest. Денес имаме можност да ја слушнеме токму преработката, „Steeler“.