Vader најавуваат ново издание

Vader најавуваат ново издание

Новото ЕР издание на Vader носи наслов „Thy Messenger“ и ќе излезе на крајот од мај. Денес (празнично) имаме прилика да ја слушнеме првата песна „Grand Deceiver“ која фино го вперува прстот кон големите измамници. Башка, одлична е!