Venom имаат ново lyric video

Venom имаат ново lyric video

Иако „Storm the Gates“ излезе минатата година во декември, Venom одлучиле да направат lyric video за првата песна од албумот „Bring Out Your Dead“. Чудно, но тоа е тоа. Песната веќе одамна е позната, текстот такуѓере…