Venomous Concept стримуваат уште една нова песна

Venomous Concept стримуваат уште една нова песна

Новиот албум на Venomous Concept ќе излезе кон крајот на месецов, а дотогаш имаме можност да слушнеме уште една нова песна. Станува збор за „Simian Flu“, која звучи како Napalm Death само амбалажиран во хардкор панк пакување.