Веројатно ова е веста на денот

Веројатно ова е веста на денот

Кога Asphyx најавуваат нов албум тоа за мене секогаш е вест над вестите. Иако далеку е излегувањето на „Necroceros“ (дури во јануари следната година), имаме можност да ја слушнеме одличната „Botox Implosion“, за која спотов сакале да го снимаат на Сансет Булевар, за да може да им се исплукаат во фаца на сите гнасотии што живеат таму. Океј е, и вака е добро, среден прст!!!