Ветераниве имаат нова песна

Ветераниве имаат нова песна

Откако најавија дека новиот албум „Politics Versus the Erection“ ќе излезе кон крајот на август, Venomous Concept преминаа кон (раз)откривање на истиот. Денес имаме можност да ја слушнеме напалм детовската „Eliminate“. Стара школа, нема што да се каже. Класика.