Викинзите имаат нов спот

Викинзите имаат нов спот

Иако „Berserker“ излезе пред четири месеци, Amon Amarth шибаат понатаму. Снимија спот за песната „Shield Wall“, која е уште една филмувана приказна во низата за начинот на кој се бореле викинзите. Како и да е, песната ја знаеме, погледнете го спотот.