„Внатрешната визија“ на Sick Of It All

„Внатрешната визија“ на Sick Of It All

Sick Of It All ќе издадат нов албум во ноември годинава. Албумот се вика „Wake The Sleeping Dragon!“, а како звучи можеме да слушнеме од песната „Inner Vision“.