Voivod имаат ново спотче

Voivod имаат ново спотче

Кон крајот на месецов Voivod ќе издадат лајв албум, па како најава снимија спотче за песната „Iconspiracy“. Лајв албумот се вика „Lost Machine“, а подобро и лајв албум откако никаков албум, особено од Voivod и особено во вакви пандемиски тмури времиња.