Voivod имаат уште еден нов анимиран спот

Voivod имаат уште еден нов анимиран спот

До излегувањето на „The Wake“ има уште една недела, а Voivod издаваат сингл. Синглот е за песната „Iconspiracy“ и е проследен со анимирано спотче. Одлична песничка, одлична!