Voivod имаат уште еден нов спот

Voivod имаат уште еден нов спот

После „Obsolete Beings“, Voivod снимија уште еден спот од новиот албум. Спотот е за „чудната“ песна „Always Moving“. „The Wake“ излегува месецов.