Востание фестивал 4

Востание фестивал 4

ВОСТАНИЕ 4:

Born From Pain (Европски хардкор легенди)
Флукс (Скопје)
VIOLENT CHAPTER (Белград)
YÖU (Скопје)
Against Them All (Битола)
TRIGGERED_ (Куманово)

14-ти Декември (петок), МКЦ, Скопје

Предпродажбата на карти започнува од Понеделник на билетарата во МКЦ.


Дизајн на постер, како и на сите претходни Востанија, и многу други Diehard концерти, братот Fitz Tasei.