Warrel Dane: „Disconnection System“

Warrel Dane: „Disconnection System“

Во октомври излегува и постхумниот албум на Warrel Dane, „Shadow Work“. Според песнава што имаме можност да ја слушнеме, „Disconnection System“ мислам дека слободно може да се заклучи дека Дејн готвел многу пометалско издание од „Praises to the War Machine“ кој излезе пред точно 10 години. Штета што замина прерано…